Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste. Päivitetty viimeksi 1. marraskuuta 2023

Tämä tietosuoja- ja rekisteriseloste kuvaa Promeetta Oy:n, Raatekankaantie 22, Pohjois-Karjala 80100, sähköposti: info@promeetta.fi, puhelin: +358503552000, politiikkaa, joka koskee sivustomme käytön yhteydessä keräämiemme tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista. ( suodatinmyynti.fi ). (“Palvelu"). Rekisteristä vastuussa olevat henkilöt: Antti Tarvainen.

Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojesi keräämisen, käytön ja luovuttamisen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos et suostu käytännön ehtoihin, voit lopettaa Palvelun käytön.

Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja julkaisemme tarkistetun tietosuojakäytännön Palvelussa. Uudistettu käytäntö tulee voimaan 180 päivää siitä, kun tarkistettu käytäntö on julkaistu Palvelussa, ja jatkuva palvelun käyttösi tai käyttösi tämän ajan jälkeen merkitsee, että hyväksyt tarkistetun tietosuojakäytännön. Siksi suosittelemme, että tarkistat tämän sivun säännöllisesti.

Keräämämme tiedot

Keräämme ja käsittelemme seuraavat henkilötiedot asiakkaistamme:

  • Nimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Osoite
  • Työsähköpostiosoite
  • Maksutiedot

Kuinka keräämme tietojasi:

Keräämme/vastaanotamme tietoja asiakkaistamme seuraavalla tavalla:

  • Kun käyttäjä täyttää rekisteröintilomakkeen tai muuten antaa henkilötietoja
  • On vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa
  • Julkisista lähteistä

Kuinka käytämme tietoja:

Käytämme asiakkaistamme keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Markkinointi / myynninedistäminen
  • Käyttäjätilin luominen
  • Tuki
  • Kohdennettu mainonta
  • Tilausten hallinnointi

Jos haluamme käyttää tietojasi johonkin muuhun tarkoitukseen, pyydämme sinulta suostumuksesi ja käytämme tietojasi vain saatuamme suostumuksesi ja sen jälkeen vain niihin tarkoituksiin, joihin suostumme, ellei laki toisin vaadi.

Kuinka jaamme tietoja

Emme siirrä henkilötietojasi millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, paitsi alla kuvatuissa rajoitetuissa olosuhteissa:

  • Mainospalvelut
  • Markkinointitoimistot
  • Kävijäseuranta
  • Maksujen palautuspalvelut
  • Tiedonkeruu ja -käsittely

Vaadimme tällaisia kolmansia osapuolia käyttämään heille siirtämiämme henkilötietoja vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne on siirretty, eivätkä säilytä niitä pidempään kuin on tarpeen mainitun tarkoituksen toteuttamiseksi.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi myös seuraaviin tarkoituksiin: (1) noudattaaksemme sovellettavaa lakia, asetusta, oikeuden määräystä tai muuta oikeusprosessia; (2) panemaan täytäntöön kanssamme tekemäsi sopimukset, mukaan lukien tämä tietosuojakäytäntö; tai (3) vastata väitteisiin, joiden mukaan Palvelun käyttösi loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia. Jos Palvelu tai yrityksemme sulautuu tai hankitaan toiseen yritykseen, tietosi ovat yksi omaisuudesta, joka siirtyy uudelle omistajalle.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:

Osa yrityksen käyttämistä ulkopuolisista palvelun- tai ohjelmistontarjoajista saattavat säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Tietoja voidaan siirtää palvelun- ja ohjelmistontarjoajille Yhdysvaltoihin Privacy Shield -tietosuojakehyksen mukaisesti.

https://tietosuoja.fi/siirto-tietosuojan-riittavyytta-koskevan-paatoksen-perusteella

https://commission.europa.eu/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/eu-us-data-transfers_fi

Lue lisää Googlen tietosuojaselosteesta, TikTokin tietosuojaselosteesta sekä Metan tietosuojaselosteesta.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kuin se on tarpeen tai niin kauan kuin tarvitsemme niitä tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten ne on kerätty tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Saatamme joutua säilyttämään tiettyjä tietoja pidempiä aikoja, kuten kirjaamista/raportointia sovellettavan lain mukaisesti tai muista laillisista syistä, kuten lakisääteisten oikeuksien valvomiseksi, petosten ehkäisemiseksi jne. Jäljellä olevat anonyymit tiedot ja koostetiedot, joista kumpikaan ei tunnista sinua (suoraan tai epäsuorasti), voidaan säilyttää toistaiseksi.

Oikeudet

Sovellettavasta laista riippuen sinulla voi olla oikeus päästä käsiksi ja oikaista tai poistaa henkilötietojasi tai saada kopio henkilötiedoistasi, rajoittaa tietojesi aktiivista käsittelyä tai vastustaa sitä, pyytää meitä jakamaan (siirtämään) henkilötietosi tiedot toiselle taholle, peruuttaa meille antamasi suostumus tietojesi käsittelyyn, oikeus tehdä valitus lakisääteiselle viranomaiselle ja muut sovellettavien lakien mukaan merkitykselliset oikeudet. Voit käyttää näitä oikeuksia kirjoittamalla meille osoitteeseen info@promeetta.fi. Vastaamme pyyntöösi sovellettavan lain mukaisesti.

Voit kieltäytyä suoramarkkinointiviestinnästä tai markkinointitarkoituksiin tekemästämme profiloinnista kirjoittamalla meille osoitteeseen info@promeetta.fi.

Huomaa, että jos et salli meidän kerätä tai käsitellä vaadittuja henkilötietoja tai peruutat suostumuksesi käsitellä niitä vaadittuja tarkoituksia varten, et ehkä voi käyttää tai käyttää palveluita, joita varten tietojasi on tallennettu.

Evästeet

Saat lisätietoja siitä, kuinka käytämme näitä ja valintojasi näihin seurantatekniikoihin liittyen, tutustumalla evästekäytäntöömme klikkaamalla sivustollamme linkkiä “Muuta evästeasetuksia”.

Turvallisuus

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, ja käytämme kohtuullisia turvatoimia estääksemme hallinnassamme olevien tietojesi katoamisen, väärinkäytön tai luvattoman muuttamisen. Luontaisten riskien vuoksi emme kuitenkaan voi taata tietojen absoluuttista turvallisuutta.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit