Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus!

Uudistunut verkkokauppa

Suodatinmyynti.fi on päivittänyt ulkoasunsa ja käyttöliittymäkin on kaikin puolin parempi asiakkaalle, kuin aikaisemmin.

Uudistimme verkkokauppaamme raikkaaseen uuteen ulkoasuun ja samalla saimme siitä käyttäjäystävällisemmän. Tuotevalikoimaammekin on tulossa lisäyksiä, joten pidähän kauppamme tarkkailussa!

Verkkokaupan sisällä tapahtuneet muutokset tekevät käytettävyydestä sujuvampaa ja tuotteet löydät helpommin ja nopeammin kuin aikaisemmin. Alavalikot ja tuoteominaisuudet on nyt optimoitu asiakkaita ajatellen.

Etusivun ovet nyt modernit ja löydät sieltä tiesi kaikkialle minne tarvitsee. Tuoteryhmät, ehdotetut ja suosituimmat tuotteet sekä tärkeät artikkelit löytyvät heti uudelta etusivultamme.

Sivun yläosasta löydät helppokäyttöisen valikon. Ei ole enää tarvetta seikkailla linkkiviidakon läpi etsien sopivaa pölypussia imuriin kun löydät etsimäsi vain muutaman nopean klikkauksen takaa. Esimerkiksi pölynimuriin on helppo etsiä sopiva pölypussi. Voit rajata hakukentästä imurinmerkin ja -mallin suodattimia käyttäen.

Eli eikun vaan suodatinostoksille!

Lahjakortti